Wie zijn wij

Mijn naam is Mariek van der Veen. Ik ben getrouwd met Jeroen en moeder van twee prachtige dochters.
Reizen is mijn grote passie. Ik word namelijk heel erg blij van het ontdekken van andere culturen en een hagelwit strand. Ik ben een paar jaar werkzaam geweest in de reisbranche en werk nu bij een destinatiemarketing organisatie.

 

 

 

Ik ben Isabel van der Veen. Ik ben zes jaar oud.
Samen met mijn zusje Valerie ga ik met papa en mama mee op reis. Ik wil graag leuke dingen ontdekken zoals tempels, kerken en dieren. Ik ben gek op de zee en snorkelen en ik hoop dat ik als ik oud genoeg ben mag leren duiken.

 

 

Mijn naam is Jeroen van der Veen. Ik ben getrouwd met Mariek en de vader van Isabel en Valerie. Ik word gelukkig van streekproducten, warme temperaturen, gastvrijheid en het ontdekken van andere culturen. Ik ben werkzaam in de wellness- en hotelbranche.

 

 

 

Ik ben Valerie van der Veen. Ik ben 0 jaar oud.  Binnenkort ga ik mijn eerste verre reis maken.